Ograde za dvoriste

Ograde za dvoriste


Ograde za terase, ograde za dvoriste , ograde oko kuce

Panelne ograde izrađuju se od čelične žice različite debljine i zastite. Koriste se za ograđivanje individualnih stambenih, i poslovnih objekata. Izrađuju se u više boja, prema specifikaciji kupca. Prateća oprema su stubovi, kosnici, zatezači koriste se za ograde za terase, ograde za dvoriste, ograde za terase.

Plastificirane panelne ograde za dvorišta - ograde za dvoriste

Naše plastificirane panelne ograde se izrađuju iz tvrdih čeličnih šipki, koje se profilišu putem V ojačanja i takva idu na galvanizaciju.  Zatim sledi hemijska priprema panela i plastifikacija.
Naše panelne ograde su namenjene za sve industrijske, sportske, stambene objekte, parkove, vrtiće, vikendice,
domaćinstva i svugde gde se treba zaštiti prilaz i imovina.
Debljina čelične žice: 4,7mm
Veličina okca: 200x50mm


Dužine panela: 2500mm, 2000mm (specijalna porudžbina) Visoko kvalitetna izrada i zaštita od korozije po najvišim evropskim standardima pruža vam izuzetnu sigurnost i bezbednost objekata. Sve navedene kapije mozemo izraditi po traženim dimenzijama i velecinama. Sa kompletnim pripadajucim delovima za .
izradjuju se po meri u skladu sa zahtevom naručioca.U zavisnosti od veličine i težine kapija ugrađuju se motori različitih snaga i velicina. aerodroma, javnih parkirališta..


Panelne ograde za dvoriste su modernog i skladnog
Panelne ograde za dvoriste
dizajna i nude visok nivo kvaliteta i odličnu postojanost protiv korozije i rdje. Paneli predstavljaju funkcionalni i inteligentni način ograđivanja što ih čini perfektnim izborom za većinu površina koje je potrebno ograditi.

Originalan način dizajna, sa idealnom gustinom mreže pruža odličnu preglednost i ne predstavlja prepreku za neometan razvoj okolnog rastinja. To omogućava ovim panelima da se perfektno uklope u prirodnu okolinu.
Panelne ograde



Primena

Naše panelne ograde se primenjuju u ograđivanju: privatnih kuća, industrijskih objekata, poljoprivrednih objekata,
poljoprivrednog zemljišta, sportskih objekata i igrališta, radnog prostora, parkirališta, škola, vrtića.

Zaštita od korozije

Naši ograde izrađeni su od pocinkovanih šipki, potom zastitom plastificirani raspršujućim nanosim boja pečene na 180º celzijusa. Što nudi optimalnu zaštitu sigurnost, zbog čega naši proizvodi imaju dug rok upotrebe, te stoga dajemo garanciju
do 10 godina na zaštitu od korozije.

Boja

Uobičajena stavka u vezi naših ograde je: zelena ral 6005, bela ral 9010, beton siva ral 7023, antracit siva ral 7016, žuta ral 1018.

Panelne ograde su izrađene od čelične žice ili raznih metalnih profila koji su zaštićeni postupkom toplog cinčanja, presvučene slojem specijalne anti korozivne zaštite te PVC prašnom zaštitom. Ograde mogu biti u svim RAL bojama.
Panelna ograda se koriste za ograđivanje obiteljskih kuća, vrtića, sportskih objekata, indust. postrojenja itd.
Stupovi za panelne ograde su izrađeni u omega profilu što pridonosi jednostavnoj i brzoj montaži ogradev. Dodatna
opr`ema za vozila, autokozmetika, oprema interijera i eksterijera, parking senzori, folije, ukrasni auspuh, . Folije za zatamnjivanje, autofolije, folije za ravna stakla, sigurnosne.

Naš tip ograda sličan je Bekaertovom tipu panelnih ograda. Paneli su izvareni od čeličnih toplo pocinkovanih šipki debljine 5 mm ili 4 mm i zatim zaštićeni plastifikacijom – elektrostatičkim raspršujućim nanosom boje i pregrejane na 200 stepeni Celzijusa.
To omogućava da naše panelne ograde budu u potpunosti zaštićene protiv rđanja, nije im potrebno nikakvo održavanje – bojenje, i ukoliko na ogradi nema fizičkih oštećenja (ogrebotina, udaraca), dajemo garanciju protiv rđanja 10 godina.
Paneli su različitih visina – 600 mm, 1000 mm, 1200 mm, 1500 mm, 1700 mm, 2000 mm, 24­00 mm. S obzirom na visinu paneli imaju po celoj dužini utisnuto ojacanje u obliku slova V koje povećava čvrstoću i stabilnost panela. Tako imaju paneli visine 600 mm, 1000 mm i 1200 mm 2 ojačanja; 1500mm i 1700mm 3 ojačanja i 2000mm i 2400 mm 4 ojačanja. Dužina panela je standardna - 2.5 m. Boja plastifikacije ima razne mogućnosti po RAL paleti. Standardne boje su zelena RAL 6005, koju naši klijenti najviše i naručuju pošto se najbolje uklapa u okruženje kuća, vrtova i parkova, a standardne boje su i nijanse sive RAL 7015, 7035, 7040 koje se dobro uklapaju sa modernim poslovnim zgradama i asfaltiranim parkinzima. Za privatne stambene kuće naši klijenti najčešće se odlučuju za visine od 1000, 1200 i 1500 mm, za ukrasne vrtove 600 m, a za poslovne zgrade 1700 i 2000 mm. Naše ograde mogu se isporučiti u različitim bojama prema RAL paleti. Standardne boje su zelena i siva, a sve ostale boje po RAL paleti mogu se dobiti po narudžbini.Ograde za terase, ograde za dvoriste , ograde oko kuce


                               
Ograde za dvoriste

KONTAKT


"VEKTOR"
Radnja za proizvodnju i ugradnju metalnih konstrukcija
18250 - Naselje 9.Maj, Niš  T.P.Odred 118
Vlasnik: Miodrag Pavić, ing.maš.   

U nasoj ponudi imamo razlicite vrste ograda za sve tipove ograde i potrebe. Vrsimo ugradnju. cena je po dogovoru.Sve neophodne informacije pozovite nas na mob.
Gsm / mob : +381.63.155.89.04
tel. :      +381.18.428.73.64  

Panelne ograde za dvorišta, Ograde za terase, ograde za dvoriste , ograde oko kuce


V E K T O R  je firma  sa sedištem u Nišu - naselje 9.Maj, usko specijalizovana za proizvodnju i ugradnju metalnih konstrukcija,izradu i montažu al-ograda i prohromskih ograda, kliznih i samonsivih kapija. U svojoj delatnosti firma se bavi i montažom panelnih ograda iz uvoza, montažom rampi za parking i kontorolu ulaza-izlaza. 
Želje, poverenje, zahtevi i potrebe naših kupaca predstavljaju centralnu orijentaciju našeg poslovanja.
Kao mala  firma cilj nam je da se maksimalno prilagodimo individualnim potrebama   kupaca.
Pritom pod pojmom kupca ne podrazumevamo samo direktnog korisnika naših   proizvoda vec i trgovce, gradevinske preduzimace, investitore i iznad svega arhitekte koji   u svoje objekte ugraduju naše proizvode (ograde,kapije,nadstešnice)..Ograde za terase, ograde za dvoriste , ograde oko kuce, 
 

0 коментара:

Постави коментар

ograde za dvoriste beograd

Google+

aluminijumske ograde za dvoriste

Vrsimo izradu aluminijumske ograde za dvorista u svim dimenzijama kao i ugradnju, Cena je po dogovoru

aluminijske ograde za dvoriste

Vrsimo izradu aluminijumske ograde za dvoriste u svim dimenzijama kao i ugradnju, Cena je po dogovoru

ograde za dvoriste crna gora

ograde oko kuce

Vrsimo izradu ograda za dvorista i terase razlicitih dimenzija prema konfiguraciju terena

ograde i kapije za dvoriste

ograde za terase aluminijumske

U nasoj ponudi imamo i aluminijumske ograde i alu ograde za stepenice, alu ograde za terase KONTAKT 063/1558904

kovane ograde za dvorište

Protected by Copyscape Originality Check

paneli za ograde

panelne ograde

metalne ograde za dvoriste

++++++++++++++++++++++
Pogledajte slike nasih radova

Ograde za dvoriste slike

++++++++++++++++++++++
Panelna ograda. Омогућава Blogger.